>Aniversari de "Nations & Nationalism"

>

Fa quinze anys que va néixer la revista Nations & Nationalism, publicada per l’Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN). Ho volen celebrar amb un seminari d’un dia que porta per títol La identitat nacional en la vella i la nova Europa: intel·lectuals, cultura i mobilització popular. El seminari tindrà lloc, com sempre, a la London School of Economics l’11 de novembre de 2009.
És previst que hi intervinguin Joep Leerssen, Bernhard Giessen, Montserrat Guibernau (que és membre del comitè científic de l’Ârea), Sinisa Malesevic i Anthony D. Smith.
Per inscriure’s en aquest seminari, envieu un correu electrònic a: nations.conference@lse.ac.uk. Així mateix, també és a disposició de tothom el Newsletter núm. 2, que inclou informació pràctica sobre ASEN i sobre l’ethnicitat i el nacionalisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.