>Escòcia i la independència

>

Probablement, l’actual govern autonòmic escocès de l’SNP sigui un dels més dinàmics a l’hora de reclamar un canvi d’estatus. Si més no per la convicció que hi posa i pels instruments que utilitza per promoure la idea d’independència. Potser tingui raó Jim Mather, ministre escocès d’Empresa, energia i turisme, quan en una entrevista publicada a El Punt assegura que «la independència d’Escòcia és inevitable». Potser sí, atès el nombre d’iniciatives que van en aquesta direcció. El mateix Mather dirigeix l’organització Business for Scotland i treballa en la promoció de la campanya Motius econòmics per a la independència. Per altra banda, el govern d’Alex Salmond fa temps que va posar en marxa la campanya Scotland’s Future: A National Conversation, que és pot seguir per Internet, amb la qual pretén estimular el diàleg entre la gent i els diversos ministres per encarar el futur independent que anhelen. Visiteu aquesta pàgina web, sobretot perquè és un exemple modern d’encarar el procés d’autodeterminació en aquesta nostra era de la comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.