>Requisits d’admissió al Màster

>

Per a accedir al programa, és necessari disposar d’una titulació universitària legalitzada. En el cas de no tenir-la, un comitè d’admissió valorarà els coneixements i l’experiència de les sol·licituds a partir del seu currículum. Una vegada superat el procés global d’avaluació, la UOC atorgarà un diploma de màster d’Estudis nacionals i identitaris de la UOC als participants que acreditin una titulació universitària legalitzada a Espanya. En el cas de no disposar d’aquesta titulació, s’expedirà un certificat d’Estudis nacionals i identitaris de la UOC.

Coneixements previs: Competència lingüística passiva en els tres idiomes del curs: català, castellà i anglès.

Titulació: Una vegada superat el procés global d’avaluació, la UOC lliurarà un diploma de Màster d’Estudis nacionals i identitaris als participants que acreditin una titulació universitària legalitzada a Espanya. En cas de no disposar d’aquesta titulació, s‘expedirà un Certificat en Estudis nacionals i identitari. (Cliqueu aquí per matricular-vos-hi)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.