Entrevista a L’Aigua Clara

El nostre director acadèmic, el Dr. Agustí Colomines, ha sigut entrevistat per Montse Hidalgo al programa L’Aigua Clara.

Amb motiu de l’inici del cicle de taules rodones “O ells o nosaltres”: Europa davant el repte del terrorisme gihadista, el Dr. Colomines ha reflexionat sobre què ha fet malament el món en general, com ara permetre i potenciar l’enorme desigualtat entre Nord i Sud -que ha portat irremeiablement a conflictes socials- o desatendre la gestió de la diversitat en l’espai públic. També ha esmentat la delicada situació dels drets humans que, en el context actual, poden estar en joc si posem en una balança la seguretat i la llibertat i oblidem que no es tracta d’escollir entre una o l’altra, sinó que ambdues han d’anar unides i en la mateixa direcció.

Us convidem a escoltar l’entrevista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.