Es presenten els resultats de la recerca “Necessitats de les dones emprenedores de la ciutat de Barcelona”

001Avui s’ha celebrat al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona una reunió a porta tancada per presentar els resultats de l’estudi sobre les “Necessitats de les dones emprenedores de la ciutat de Barcelona”, encarregat per la Regidoria de Dona i Drets Civils a la Càtedra Josep Termes. A l’acte hi han assistit les persones expertes i les dones emprenedores que han col·laborat en la recerca a través d’una sèrie d’entrevistes on han exposat les principals dificultats a què s’enfronten les dones emprenedores a l’hora d’iniciar i tirar endavant un projecte així com les mesures que consideren que podria dur a terme l’Ajuntament per seguir facilitant i promovent003 l’emprenedoria  femenina.

Han participat com a ponents Francina Vila –Regidora de Dona i Drets Civils–, Agustí Colomines –director acadèmic de la Càtedra Josep Termes– i Manel Bardàvio, responsable del desenvolupament de l’estudi i encarregat de presentar-lo a la jornada d’avui.

005

Posteriorment a l’exposició dels resultats, els assistents a l’acte han manifestat la seva visió de l’estat de l’emprenedoria femenina a Barcelona així com les principals preocupacions al respecte. Una de les problemàtiques que diversos dels assistents han compartit és que, si bé s’inicien molts programes per a promoure l’emprenedoria femenina, molts resulten ser poc consistents i van perdent força. En definitiva, s’ha destacat la necessitat de crear programes més sòlids per tal d’oferir una ajuda més ferma i estable. També s’ha manifestat la necessitat d’un treball en xarxa més continuat i més compartit entre tots els interessats.

002L’acte ha conclòs amb les paraules de la Regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, qui ha exposat les mesures que l’Ajuntament duu a terme per fomentar l’emprenedoria entre les dones de la ciutat així com la línia que pretén seguir per reforçar el suport que dóna en aquesta matèria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.