“Necessitats de les dones emprenedores de la ciutat de Barcelona”

El proppassat dijous 30 d’abril la Càtedra UB Josep Termes va presentar els resultats de la recerca encarregada per la Regidoria de Dona i Drets Civils sobre les necessitats de les dones emprenedores de la ciutat de Barcelona.

En el següent enllaç podreu consultar els resultats que es van exposar a porta tancada al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’assistència de les persones expertes en matèria d’emprenedoria i les dones emprenedores que van ser entrevistades per a l’elaboració de la investigació duta a terme per Manel Bardàvio.

La recerca elaborada durant els darrers mesos fa palès que cal seguir investigant sobre aquest tema per poder donar solució a les necessitats detectades i continuar fomentant, d’una manera més sòlida, l’emprenedoria femenina a Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.