Anthony Smith, un savi que es jubila

IMG-20150429-WA0002

La Dra. Athena Leoussi i el Prof. Anthony D. Smith la setmana passada a Londres

La setmana passada, entre el 20 i el 23 d’abril, el Dr. Agustí Colomines (director acadèmic de la Càtedra UB Josep Termes) va participar a la reunió de l’Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN), acollida en la London School of Economics (LSE) de la capital britànica. Colomines forma part del comitè assessor internacional de l’associació i de la revista Nations and Nationalism, una de les dues revistes que promou el grup i un referent per a tots els estudiosos del nacionalisme d’arreu del món. 

La reunió a la capital britànica ha coincidit amb el vintè aniversari de la creació de Nations and Nationalism i amb l’anunci que un dels seus fundadors, Anthony D. Smith (1939), ha decidit jubilar-se com a editor en cap.

IMG-20150429-WA0001

El Prof. Smith adreçant-se al públic que li va retre homenatge la setmana passada a l’LSE

El substituiran en el càrrec dos grans acadèmics de la LSE: John Breuilly, que ja el va substituir al capdavant d’ASEN fa un temps, i el professor John Hutchinson. Amb ells dos també serà continuador de la tasca el jove Eric Kaufmann, professor al Birkbeck College de la Universitat de Londres.

Podeu llegir l’article sobre la qüestió que el Dr. Agustí Colomines ha publicat a Economía Digital, el 24 d’abril de 2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.