Vàrem mirar ben al lluny del desert. Actes del simposi “Espanya contra Catalunya: una mirada històrica (1714-2014)”

vàremEl proper 29 d’abril  es presentarà el llibre Vàrem mirar ben al lluny del desert. Actes del simposi “Espanya contra Catalunya: una mirada històrica (1714-2014)”. L’obra presentada recull les aportacions de les ponències del simposi  que es va celebrar amb motiu de la commemoració del tres-cents aniversari de la caiguda de Barcelona en mans de Felip V. En els seus actes s’hi va analitzar des d’una perspectiva històrica la influència de l’acció política, massa sovint de caràcter repressiu, de l’Estat espanyol en relació a Catalunya i va comptar amb la participació d’historiadors, economistes, juristes, sociòlegs i lingüistes: Josep Fontana, Jordi Maluquer, Antoni Furió, Jordi Casassas, Josep M. Solé i Sabaté, Jaume Sobrequés i Núria Bosch, entre d’altres.

Intervindran en l’acte de presentació Agustí Colomines, director acadèmic de la Càtedra UB Josep Termes, el periodista Manuel Cuyàs i Jaume Sobrequés, director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya i president de la Societat Catalana d’Estudis Històrics (IEC).

Us convidem a assistir-hi:

29 d’abril, 19.00 h

Auditori del Museu d’Història de Catalunya, Palau del Mar (Plaça de Pau Vila, 3)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.