>Nomenament d’Agustí Colomines com a director dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC

>La rectora de la UOC ha nomenat el Dr. Agustí Colomines, director acadèmic d’aquesta Àrea, nou director dels Estudis d’Arts i Humanitats, un cop s’ha completat el període encetat ara fa alguns mesos en què temporalment el professor Carles Sigalés els ha dirigit en qualitat de delegat de la rectora.

En la reunió feta el dimecres 6 d’octubre, el Consell de Govern també va acordar crear els Estudis de Ciències de la Salut, que aglutinaran tota l’oferta formativa que fins ara s’oferia des de les àrees de Salut i Sistemes Alimentaris, Cultura i Societat, de l’Institut Internacional de Postgrau (IIP). La rectora ha nomenat el Dr. José Esteban, fins ara director de l’Àrea de Salut de l’IIP, director d’aquests nous estudis.

Arran d’aquest procés de reordenació dels estudis de la UOC, també s’han fet altres canvis. En aquest sentit, la rectora ha nomenat una nova directora dels Estudis d’Economia i Empresa, la Dra. Maria Àngels Fitó. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials, Fitó ha exercit de professora de la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat consultora de la UOC i ha col·laborat amb la Universitat de Vic i l’Escola Universitària del Maresme, a la vegada que té una llarga experiència professional en el camp de la consultoria. El Consell de Govern agraeix al professor Antoni Meseguer la seva dedicació i esforç en el desenvolupament de les seves tasques i responsabilitats al capdavant dels estudis durant aquests darrers anys.

Finalment, la rectora ha nomenat el Dr. Carles Sigalés delegat seu per als estudiants amb l’objectiu de reforçar, dins del vigent pla de millora de la Universitat, tot el que fa referència a la informació, l’atenció i el tracte personalitzat que s’ofereix als estudiants.

De sis a set àrees de coneixement

Fruit d’aquesta actualització, la Universitat passa a estar organitzada en set àrees de coneixement diferents que s’encarreguen dels programes i titulacions que s’imparteixen i agrupen el professorat de la UOC. En concret, la UOC té els estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació, de Dret i Ciència Política, d’Arts i Humanitats, de Psicologia i Ciències de l’Educació, d’Economia i Empresa, d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació, i els nous Estudis de Ciències de la Salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.