>Identitat nacional i internet

>Les relacions entre l’estudi del nacionalisme i l’evolució d’internet són un àmbit poc estudiat encara però de molt interès. En aquest paper presentat al congrés Internet, Politics, Policy celebrat l’Oxford Internet Institute el passat setembre, s’ofereix una interessant reflexió a partir del cas de Kazakhstan, demanant-se si les fronteres simbòliques que es construeixen a través dels dominis d’internet poden jugar un paper similar per les expressions més tradicionals dels estats i el nacionalisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.