>"Nationalism and self-government: the politics of autonomy in Scotland and Catalonia", de Scott L. Greer

>

El Dr. Scott L. Greer, professor de ciències polítiques a la Universitat de Michigan i Senior Research Fellow a la London School of Economics Health, ha centrat la seva recerca en les conseqüències del federalisme, la descentralització i la integració europea en la política sanitària i l’estat del benestar. El seu treball se centra, especialment, en el Regne Unit i el desenvolupament de la política de salut a Anglaterra, Irlanda del Nord, Escòcia i Gal·les També ha sobre la incidència del federalisme en les polítiques de salut dels Estats Units, Canadà i Espanya. L’any 2007 va publicar aquest llibre amb el qual compara la mobilització nacionalista d’Escòcia i Catalunya, com va sorgir, quan ho va fer i per què es va aturar en l’autonomia en comptes de reclamar directament l’Estat. Sosté que la fortalesa de les societats escocesa i catalana explica millor la pervivència del nacionalisme que no pas la identitat o la mateixa organització política.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.