>"Technology and Nationalism", de Marco Adria

>adria_tech.jpg
View large image
La relació entre les noves tecnologies com internet i les comunicacions mòbils és un àmbit encara poc explorat des de les teories del nacionalisme. En aquest llibre, el professor de comunicació i tecnologia a la Universitat d’Alberta, analitza com les noves tecnologies juguen un paper important com a mecanisme d’adhesió nacional i regional per part dels ciutadans. El llibre se centra en el cas canadenc i prèn com a punt de partida teòric els treballs de M. McLuhan sobre la influència de la tecnologia a la societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.