Vídeos de “Llibertat i seguretat, el millor binomi”

02 grup.jpgJa podeu veure els vídeos de la taula rodona que vam celebrar el proppassat 16 de desembre: Llibertat i seguretat, el millor binomi. Emmarcada en el cicle “O ells o nosaltres”: Europa davant el repte del terrorisme gihadista, es tracta de la primera de les tres taules rodones previstes.

Us animem a veure la versió completa i/o la síntesi de l’acte i, per suposat, a assistir a les properes dues jornades en les que s’analitzarà el repte que representa el terrorisme gihadista des de l’òptica de
la religió i de l’educació respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.