Education, Culture and Society 2016 (Breslau, Polònia)

Des de 2014, la Fundació Pro Scientia Publica i la University of Third Age de la Universitat de Breslau organitzen anualment el congrés “Education, Culture and Society”. Es tracta d’una convenció organitzada per i per a acadèmics i estudiants de ciències socials i humanitats de tot el món, amb l’objectiu de promocionar els joves acadèmics i de crear una comunitat acadèmica interdisciplinària internacional. Qualsevol doctor, professor, estudiant, post doc, doctorand… de les diverses disciplines de les ciències socials i les humanitats pot participar en el congrés. El proper, es celebrarà del 12 al 14 de setembre de 2016 a Breslau, Polònia.

Els temes que normalment s’hi tracten són els problemes de l’educació contemporània en relació amb els canvis socials i culturals. Aquest proper any 2016 prendran rellevància, a més, l’educació per adults i la universitària. Es pretén crear una secció dedicada als problemes de la formació per adults en el món contemporani i una altra destinada als reptes de l’educació universitària.

La data límit per enviar les sol·licituds és el 29 de febrer de 2016. En aquest enllaç podeu trobar més informació i descarregar-vos el formulari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.