Vicent Olmos guardonat amb un Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Carulla

L’histVicentoriador i editor valencià Vicent Olmos (Editorial Afers), col·laborador de la Càtedra Josep Termes de la Universitat de Barcelona, ha estat guardonat amb un Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Carulla per la seva tasca en el món editorial i de divulgació de la història del País Valencià.

Aquests premis, atorgats des de l’any 1983, reconeixen el treball de persones que han actuat i actuen al servei de la identitat nacional en diversos àmbits: ensenyament, mitjans de comunicació, ciències, art, cultura popular, música, teatre, economia, dret, acció social i cívica, etc. En el cas de Vicent Olmos, ha estat premiat per la seva labor en els àmbits de difusió de la llengua, promoció del patrimoni cultural i edició i difusió del llibre en català.

En aquesta XXXII edició, també han estat guardonats:

  • Montserrat Cadevall, presidenta de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC)
  • Miquel Costa, responsable de l’Editorial Mediterrània-Eivissa
  • Mireia Montané, pedagoga i directora del Projecte COMconèixer
  • Artur Quintana, filòleg i estudiós del català de l’Aragó
  • Ferran Rella, president del Consell Cultural de les Valls d’Àneu

La cerimònia d’entrega dels premis serà el dimarts 24 de novembre, a les set de la tarda, al Museu del Disseny de Barcelona. També s’aprofitarà l’ocasió per lliurar el Premi Lluís Carulla, adjudicat al projecte Terra-nova.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.