“La filosofia de la immediatesa” i “Volem la independència? Reflexions per al futur immediat”

El nostre director acadèmimmediatesaic, el Dr. Agustí Colomines, participarà aquesta setmana en la presentació de dos llibres que toquen molt de prop a la societat catalana.

Per una banda, el dimarts 15 de setembre a les 19.30 hores, es presentarà a La Nau Comanegra (Consell de Cent, 159) el llibre d’Arnau Puig “La filosofia de la immediatesa“. A l’acte també hi assistirà l’autor d’aquesta obra que ens parla dels orígens del caràcter català i la importància dels sagnants fets de 1714 en el bastiment de la nostra idiosincràsia.

Per altra banda, el dimecres 16 de setembre a les 19.00 hores, es presentarà el llibre d’Albert Carreras titulat “Volem la independència? Reflexions per al futur immediat” a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya (Plaça Pau Vila, 3). L’obra, publicada per l’Editorial Base, serà presentada pel seu autor. L’acte també comptarà amb la participació de l’Hble. Sr. Francesc Homs, l’Hble. Sr. Andreu Mas-Colell i, com ja hem esmentat, el Dr. Agustí Colomines.

Us convidem a assistir-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.