“Catalanisme, obrerisme, civisme”

El proper dia 28 de maig, a les set de la tarda, es celebrarà a l’Ateneu Barcelonès un homenatge a Josep Termes, acte organitzat per la Càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats de la Universitat de Barcelona i l’Ateneu Barcelonès.

Amb el títol que dóna nom a la miscel·lània sobre la seva obra, “Catalanisme, obrerisme, civisme”, es recordarà la tasca d’un dels historiadors catalans més rellevants dels darrers temps, especialitzat en el moviment obrer de la Catalunya dels segles XIX i XX, home compromès i de gran vàlua però, tanmateix, no prou reconegut.

L’homenatge serà encapçalat per una conferència a càrrec del Dr. Josep Fontana, catedràtic emèrit de la UPF. També comptarà amb la participació del Dr. Jordi Casassas, catedràtic de la UB i president de l’Ateneu Barcelonès; la Dra. Teresa Abelló, editora i professora de la UB i el Dr. Agustí Colomines, editor i director acadèmic de la Càtedra UB Josep Termes.invitació ateneu - copia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.