The politics of identity

L’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) i NCCR Democracy organitzen el proper dilluns 13 d’octubre el seminari “The politics of identity adoption and change”. El seminari comptarà amb la presència de reputats investigadors sobre la matèria.

En les últimes dècades, l’estudi de la identitat social ha estat al centre de l’estudi de la política i la sociologia comparades. És evident que la identitat social afecta les actituds i comportaments polítics de la ciutadania, i per tant les prioritats de polítiques públiques. Una part important de l’acadèmia ha arribat a la conclusió que les identitats socials poden canviar al llarg del temps. Això ha posat de manifest la necessitat d’estudiar els mecanismes pels quals aquests canvis tenen lloc. Aquest seminari presenta la feina de diversos investigadors en l’estudi d’aquesta matèria.

Podeu descarregar-vos el programa en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.