>Seminari "Les petites nacions en un context de crisi. Buscant la sortida"

>https://i0.wp.com/www.lafabricadesombreros.com/catdem/aeni/728x120.gif

La UOC, mitjançant l’Àrea d’Estudis Nacionals i Identitaris (AENI), els estudis d’Arts i Humanitats i d’Economia i Empresa i l’Institut Internacional de Postgrau organitza, conjuntament amb la Fundació CatDem, el seminari internacional “Les petites nacions en un context de crisi. Buscant la sortida”. En una conjuntura de crisi mundial com l’actual, el seminari pretén analitzar els factors que han provocat la crisi en diverses petites nacions i quina és la sortida que han triat. El seminari s’adreça a experts i investigadors, però també a empresaris, estudiants i al públic en general. El seminari se centra en els casos de Finlàndia, Grècia, els països bàltics, Irlanda i Catalunya.

Hi participaran experts de diversos àmbitscom per exemple Enrico Spolaore, Amadeu Altafaj, Dick Roche, Antoni Castells, Jaume Ventura, Muriel Casals, Carles Sumarroca, Miranda Xafa, Heribert Padrol, Edward Hugh i Morten Hansen.

Per més informació sobre les inscripcions i el programa de la conferència, que se celebrarà a l’edifici Mediatic al districte del 22@ entre els dies 25 i 27 de maig, podeu visitar la pàgina de l’esdeveniment aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.