>Congrés Internacional Pere Anguera. Identitats, símbols i mites de la contemporaneïtat a Catalunya i a Espanya

>

Aquest congrés internacional d’homenatge al professor Pere Anguera, tindrà lloc entre Reus i Tarragona del 13 al 15 d’abril del 2011.
Justificació completa
Els terminis per a la presentació de les comunicacions són els següents:

Propostes de comunicació: Fins al 30 de novembre de 2010, per correu electrònic. Cal incloure les següents dades: cognoms i nom del comunicant, estudis, centre de treball o recerca, telèfon, adreça electrònica, títol de la comunicació, breu resum de 500-600 caràcters i l’àmbit en el qual s’adscriu.

Acceptació: 15 de desembre 2010. El comitè científic i el Grup de Recerca consolidat ISOCAC seleccionarà les comunicacions.

Lliurament: Fins al 15 de gener de 2011. Per presentar la comunicació és imprescindible formalitzar la inscripció al congrés.

Extensió: Un màxim de 30.000 caràcters amb espais i notes incloses, en format electrònic exclusivament (tractament de textos compatible amb PC: Word, Open Office).

Idiomes: català, castellà, anglès.

Comitè científic: Josep Fontana (UPF) president, Borja de Riquer (UAB), Pere Gabriel (UAB), Carlos Forcadell (UZ, AHC), Pedro Rújula (UZ, AHC), Xusto Beramendi (USC), Joseba Agirreazkuenaga (UPV-EHU), Juan Sisinio Pérez Garzón (UCLM), Montserrat Duch (URV) secretària, Joan Maria Thomàs (URV), Antoni Gavaldà (URV), Josep Maria Roig Rosich (URV, CHCC).

Comitè organitzador: Ramon Arnabat (URV), Mercè Costafreda, Montserrat Duch (URV), Meritxell Ferré (URV), Xavier Filella, Magí Sunyer (URV). Grup de Recerca Consolidat de la Generalitat de Catalunya, URV: Ideologia i Societat a la catalunya Contemporània: Ramon Arnabat, Montserrat Duch, Xavier Ferré, Antoni Gavaldà, Xavier Moreno, Josep Maria Pons, Joan Maria Thomàs.

Per participar en el congrés cal inscriure-s’hi i abonar una quota de 60 euros. Estudiants amb reconeixements de crèdits: 40 Euros. El termini d’inscripció s’obrirà el 15 de juliol de 2010 i es tancarà el 30 de novembre 2010 per a les comunicacions i el 31 de març 2011 per a la resta de participants.

Per veure el programa i altres condicions, cliqueu aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.