>Diasporas: Exploring Critical Issues

>

diasporaslogoL’estudi de les diàspores és un dels camps d’anàlisi amb més tradició per les teories del nacionalisme i que ha donat lloc a importants contribucions en aquest àmbit. De la seva vigència  com a objecte d’estudi n’és un bon exemple la celebració, entre el 4 i el 6 de Juliol del 2011, de la 4a Conferència Global sobre Diàspores, Exploring Critical Issues, que tindrà lloc al Mansfield College d’Oxford i on es discutiran aspectes com la vigència contemporània del concepte de diàspora en el context del món actual

El termini per la presentació de ponències és obert i podeu trobar més informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.