>El Tibet, "Science" i la política xinesa

>

“Els darrers mesos hem pogut comprovar com la revista Science dedicava la seva atenció al Tibet, fent-se ressò dels darrers estudis genètics relacionats amb l’adaptació natural dels tibetans a l’altitud. Primer va ser a través del seu portal d’internet amb un degoteig de notícies entre maig i juliol per acabar amb la publicació de diversos articles al número 329 de la revista.” Així comença aquest curiós article del Dr. Josep-Lluís Alay, director de de l’Observatori del Tibet i d’Àsia Central de la Universitat de Barcelona i col·laborador de l’AENI. Per llegir l’article sencer, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.