>Convenció Anual de l’Association for the Study of Nationalities

>L’ASN celebra a la Universitat de Columbia entre el 14 i el 16 d’abril del 2011 la seva 16th World Convention amb el títol Charting the Nation between State and Society. La temàtica de l’associació i de la conferència anual està molt centrada en l’Europa de l’Est i l’Àsia però existeixen pànels sobre aspectes teòrics i comparats que inclouen altres regions del món. El call for papers finalitza el 3 de Novembre. A la pàgina de l’associació s’hi pot trobar el llistat exhaustiu de pànels i seccions, que inclouen:

140 panels on the Balkans, Central Europe and the Baltics, Russia, Ukraine, Belarus, Moldova, Central Asia, the Caucasus, Turkey, Afghanistan, China, and Nationalism Studies.

Including Special Sections on:

  • History, Politics, and Memory
  • Ethnicity and Violence
  • Debating Self-Determination after Kosovo

Thematic Panels on Islam and Politics, Genocide and Mass Killing, Religion, Language Politics, Post-Conflict Reconstruction, Autonomy, Gender and Identity, EU Integration, Migration, Borders and Diasporas, War Crimes and International Tribunals, Political Economy and the Nation, History and Nation-Building.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.