85 anys després de la proclamació de la Segona República

“8memorial.jpg5 anys després de la proclamació de la Segona República” és el nom de la jornada que el Memorial Democràtic (Carrer del Peu de la Creu, 4) celebrarà durant el matí del proper dia 15 d’abril.

En l’acte, organitzat amb motiu del 85è aniversari de la seva proclamació, s’analitzaran els èxits i fracassos d’aquells anys de canvis i esperances polítiques, territorials, socials, econòmiques i culturals que marcarien el devenir del nostre país.

Participaran a la jornada Enric Pujol, Mercè Morales, Arnau Gonzàlez Vilalta, Manel López, Carles Santacana, Salvador Domènech, Clara Masriera, Lluís Durán, Isabel Segura, Teresa Abelló, Raül Carretero i Cares Hervàs. També es presentarà una selecció de testimonis de la Segona República del Banc Audiovisual de Testimonis del Memorial Democràtic (BAT).

L’activitat és gratuïta però l’aforament limitat, així que si hi esteu interessats us heu d’inscriure escrivint a memorialdemocratic@gencat.cat o trucant al 936 347 360. Podeu trobar tota la informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.