Diàlegs humanístics UPF 2016

“Les relacions entre Catalunya i Espanya: passat i present (1714-2016). De la pèrdua de les institucions al sobiranisme” és el nom de la xerrada que tindrà lloc avui a les 19.00h a l’Auditori del campus de la Ciutadella (UPF).

Aquest diàleg s’emmarca en un cicle –que s’està celebrant des del mes de febrer i que és prolongarà fins a finals d’abril– organitzat amb motiu del 25è aniversari de la Universitat Pompeu Fabra. Els temes tractats s’enfoquen des de la mirada humanística i es debaten entre dos professors universitaris.

El col·loqui d’aquesta tarda serà entre Joaquim Albareda (catedràtic d’història moderna de la UPF) i Jordi Guiu (doctor en filosofia i professor de sociologia de la UPF), que faran un breu recorregut històric entre la complicada relació entre Catalunya i Espanya i, tot seguit, examinaran l’escenari polític actual i els reptes que planteja el sobiranisme.

L’aforament és limitat, així que la inscripció és necessària. Us deixem l’enllaç amb el programa complet per si aquesta, o alguna de les properes xerrades, és del vostre interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.