Vídeos de “La religió i els límits de la identitat”

Ja estan disponibles els vídeos de la taula rodona que vam celebrar el proppassat 20 de gener: “La religió i els límits de la identitat”. Emmarcada en el cicle “O ells o nosaltres”: Europa davant el repte del terrorisme gihadista, es tracta de la segona de les tres taules rodones previstes.

Us animem a veure la versió completa i/o la síntesi de l’acte i, per suposat, a assistir a la propera  i darrera jornada del cicle en la que s’analitzarà com l’educació pot ser una forma de prevenir l’extremisme. Per a fer-ho, tan sols cal que ens ho comuniqueu a catedrajoseptermes@ub.edu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.