Jornada del Grup de Recerca en Estudis Nacionals i Polítiques Culturals, GRENPoC

El proppassat 29 d’octubre es va celebrar a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona una jornada del Grup de Recerca en Estudis Nacionals i Polítiques Culturals (GRENPoC), integrat dins de la Càtedra UB Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats. En el transcurs de la reunió, diversos membres i col·laboradors del GRENPoC van intercanviar idees i exposar els estudis que estan realitzant actualment.

Des de la perspectiva de diverses disciplines –història, ciències polítiques, filosofia, sociologia, comunicació i dret– es van tractar i debatre un seguit de temes ben heterogeni però tots immersos en les àrees d’interès de la Càtedra.

El resultat va ser una jornada d’allò més interessant.

Fent clic en els enllaços que segueixen, podeu accedir a un breu resum de les exposicions que es van dur a terme durant la jornada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.