L’exili com a patrimoni

El divendres 9 d’oAgullana_2015_MIRMANDActubre es celebrarà a Agullana (Alt Empordà) el debat “L’exili com a patrimoni” dins del cicle “Patrimoni i territori: tres visions inusuals”, a la seu de l’exposició permanent dedicada a l’exili cultural de 1939, Plaça Major, al costat dret de l’església.

La taula rodona serà moderada per Enric Pujol, comissari de la instal·lació, i comptarà amb la participació de José María Murià (Historiador i articulista), Teresa Férriz (Directora de Projectes, UOC) i Jordi Font (Director del MUME, Museu Memorial de l’Exili).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.