Congrés “Nacionalisme: Diversitat i Seguretat”

El Dr. Agustí asen cartellColomines, director acadèmic de la Càtedra UB Josep Termes, participarà en les jornades del 25è congrés de l’ASEN (Associació per l’Estudi de l’Etnicitat i el Nacionalisme) de la London School of Economics & Political Science. Assistirà al International Advisory Board Meeting de la revista “Nations and Nationalism”, del consell de la qual n’és membre.

Els actes previstos es duran a terme els propers 21, 22 i 23 d’abril sota el títol de “Nacionalisme: Diversitat i Seguretat”. Aquest any, es farà un èmfasi especial en examinar com les amenaces internes i externes estan cada cop més connectades i com està canviant la naturalesa de la seguretat nacional així com la diversitat en els estats nació.

Participaran en aquestes jornades oradors reconeguts com Chetan Bhatt, Daphne Halikiopolou,  Christopher Hill, Eric Kaufmann, Joep Leerssen, Iver Neumann, Liliana Riga, Sofia Vasilopoulou i Catherine Wihtol de Wenden.

Ben aviat es podrà accedir al programa detallat a través del següent enllaç:

http://asen.ac.uk/conference/programme/

També el podeu consultar aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.