Nova app per denunciar l’espoli fiscal

Just el dia abans de la Diada i de la massiva manifestació que ahir va recórrer els carrers de la ciutat de Barcelona, la Fundació CatDem va presentat l’aplicació (App) mòbil “StopEspoli”. Ho va fer amb el suport dels col·lectius Ara o Mai i Catalunya Diu Prou, el CADCI, la Fundació Fòrum Barcelona i la Fundació Nous Catalans.

L’app explica l’espoli fiscal que Catalunya pateix i ofereix informació sobre què es podria fer sense un dèficit fiscal del 8 % del PIB actual. Està disponible en català, castellà i anglès i vol ser una eina útil per a la societat catalana. Per això s’adapta a les diferents tecnologies per a mòbils (iPhone i Android) i per Blackberry a través del web stopespoli.cat. L’app ja és pot descarregar des de http://www.stopespoli.cat <http://www.stopespoli.cat&gt; o visitant l’App Store i buscant “StopEspoli”.

L’app consta d’un joc interactiu, de dades referents a diverses competències que té el govern de la Generalitat i el que es podria fer sense l’espoli fiscal actual, de documentació i articles i també d’un vídeo en anglès on participen deu economistes catalans de prestigi internacional: Clara Ponsattí, Carles Boix, Montserrat Guibernau, Joan B. Casas, Jordi Galí, Andreu López Casasnovas, Elisenda Paluzie, Heribert Padrol, Núria Bosch i el Conseller Andreu Mas-Colell. El vídeo està disponible a YouTube i pot ser descarregat de manera autònoma.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.