>Newsletter de l’Institute for Minority Rights

>Dins el grup d’instituts de recerca de l’European Academy of Bolzano (EURAC), l’Institute for Minority Rights es dedica a la recerca sobre protecció de minories, diversitat cultural en els processos d’integració europea i resolució de conflictes ètnics. Recentment acaba de posar en circulació un newsletterper difondre la seva activitat acadèmica. En aquest primer número es tracten temàtiques com la protecció de minories a l’europa central, la qüestió del poble gitano a Sèrbia o el desenvolupament de la identitat en minories territorials receptores d’immigració durant els darrers anys. Per subscriure-us cal contactar amb l’institut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.