>Podcast i Canal Youtube de l’ASEN

>https://i0.wp.com/www2.lse.ac.uk/researchAndExpertise/units/ASEN/css/images/banner.pngL’Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN) ha posat en marxa dues eines de difusió que permeten accedir a les conferències que es programen regularment a la seva seu de la London School of Economics. D’una banda es poden descarregar els postcasts en format d’àudio, i d’una altra l’associació també ha obert un canal al Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.