>Novetat editorial: Federalism beyond federations

>

Federalism beyond Federations

Publicat per Ashgate aquest llibre editat per F. Requejo i K.J. Nagel analitza l’evolució dels diferents models de descentralització i federalisme europeus, amb la intenció de contrastar fins a quin punt es pot parlar de l’existència de processos de resimetrització i recentralització, això és, d’intents per part dels governs centrals de limitar l’abast de la distribució territorial del poder. El llibre inclou capítols sobre diversos casos europeus com Gran Bretanya, Espanya, França o Ucraïna. Podeu accedir a l’index d’autors i de capítols en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.