>Congrés anual de la Societat Italiana de Ciència Política

>https://i0.wp.com/www.sisp.it/wp-content/themes/sisp/images/bg_head.pngDel 16 al 18 d’aquest mes de setembre se celebra a Venècia el XXIVè Congrés de la Societat Italiana de Ciència Política. El congrés dedica un pànel específic a la temàtica dels nacionalismes subestatals amb el títol Etnoregioni in Europa: attori, dinamiche e trasformazioni nella politicizzazione delle identità substatali, incloent presentacions sobre diferents casos com Flandes, Catalunya, Itàlia o l’Europa de l’Est.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.