>Curs ‘Estados, naciones y regiones en la construcción de Europa’

>1937 - Retrato de medio cuerpo del lehendakari José Antonio Agirre Lekube.Amb motiu del 50è aniversari de la mort J.A. Agirre, la Universitat Menéndez Pelayo acull el curs ‘Estados, naciones y regiones en la construcción de Europa‘, sota la direcció dels professors Ludger Mees i Xosé Manoel Núñez Seixas. Tindrà lloc entre el 30 d’agost i el 3 de setembre a Santander, i comptarà amb la participació de destacats acadèmics com Michael Keating o Montserrat Guibernau, així com dels polítics Ramón Jáuregui o Iñigo Urkullu, que debatran sobre el llegat europeista del primer lehendakari del govern basc el 1936. Podeu consultar el programa aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.