>Premi d’Assaig Dominique Jacquin-Berdal

>

ASEN i la revista Nations and Nationalism han creat el Premi d’Assaig Dominique Jacquin-Berdal (1966-2006), en honor de qui va ser membre d’aquesta prestigiosa associació d’estudiosos del nacionalisme i una eficaç editora de la revista. La Dra. Jacquin-Berdal era professora del departament de Relacions Internacionals de la London School of Economics des de l’any 1999. Especialista en el nacionalisme africà, es va doctorar amb la tesi Nationalism and Ethnicity in the Horn of Africa, publicada el 2002, la qual és una magnífica anàlisi del procés d’autodeterminació d’Eritrea.

El Premi ha estat creat per encoratjar els joves investigadors a publicar investigacions originals sobre l’etnicitat i el nacionalisme. S’hi accepten treballs de totes les àrees i temes dins dels estudis de nacionalisme, però atesa l’especialització de la Dra. Jacquin-Berdal, els assaigs referits al nacionalisme africà seran molt ben rebuts.

El guanyador o guanyadora serà anunciat durant la 20a. Conferència anual d’ASEN, que tindrà lloc, com sempre, a la LSE l’abril del 2010.

El premi està dotat amb 250 lliures i amb la quota gratuïta de membre d’ASEN per dos anys, i, a més, pot ser que l’article es publiqui a Nations and Nationalism.

Poden presentar-hi articles els estudiants de postgrau i els que hagin presentat les seves tesis al llarg dels cinc anys anteriors a la data límit de presentació.

La data límit per optar al premi d’enguany és el 30 d’octubre del 2009.

Els treballs han d’anar acompanyats d’una carta oficial del tutor de l’autor que confirmi que aquest compleix els requisits establerts per aquestes bases.

Els articles s’han de presentar en anglès seguint les normes de Nations and Nationalism (que no són altres que les normes de Harvard).

Un autor només podrà presentar un article i no s’acceptaran articles col·lectius ni coautories.

Com és habitual en altres premis, el comitè de selecció i avaluació es reserva el dret de no atorgar el premi si així ho considera oportú.

L’adreça per fer arribar els assaigs és:

The Managing Editor – Nations and Nationalism – ASEN London School of Economics Houghton – Street London WC2A 2AE – nations@lse.ac.uk – Tel: +44 (0)20 7955 6801 – Fax: +44 (0)20 7955 6218

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.