>Conferència de Carlos Mesa

>Crédito fotográfico: © Secretaría General de la OEA L’expresident de Bolívia, Carlos Mesa, realitzarà una conferència el dia 21 de Febrer a les 11h, amb el títol ‘Bolívia, la concepción indigenista’. L’acte se celebrarà al Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

A la presidència del país entre el 2003 i el 2005, Mesa va tenir una presidència difícil que va acabar amb la seva dimissió a mig mandat. Podeu trobar més informació sobre la biografia del personatge a les fitxes que el CIDOB elabora sobre líders politics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.