Pel·lícula i xerrada sobre la crisi migratòria

mediterranea.jpgEl 13 d’abril es projectarà la pel·lícula “Mediterranea” (Jonas Carpignano, 2015) a la UNU-GCM (United Nations University. Institute on Globalization, Culture and Mobility). L’acte començarà a les 18 de la tarda i serà al Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona.

El film ens mostra les vivències de dos amics que creuen el desert i el mar –des de Burkina Faso fins a Itàlia– a la recerca d’una vida millor i la realitat que troben un cop hi arriben, ben allunyada del que prometien les relluents fotografies que havien vist a les xarxes socials. La sort que els hi espera un cop a Europa també prendrà camins diferents.

Després de la projecció hi haurà una xerrada amb la Dra. Yosefa Loshitzky, professora investigadora del Centre for Media and Film Studies, School of Oriental and African Studies (SOAS) de la Universitat de Londres.

Tingueu en compte que per assistir a la jornada us heu d’inscriure enviant un e-mail amb el vostre nom i DNI a Àngels Fàbregues (fabregues@unu.edu) abans de les 18h del 8 d’Abril.

Més informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.